Home

Welkom op onze website

Duo Virtuoso | Mark Brandwijk en Reinier Korver | Orgel & Piano

Wie we zijn

Het orgel-piano duo ‘Duo Virtuoso’ bestaat uit de musici Reinier Korver en Mark Brandwijk. De allereerste inzet voor de samenwerking als Duo Virtuoso werd gegeven in 2010…

Wat we doen

Duo Virtuoso heeft als missie om klassieke muziek in haar volledige breedte door middel van allerlei combinaties voor het publiek vernieuwend te maken. Deze aanpak van klassieke muziek op orgel en piano blijkt een succesformule te zijn….

Blog

Een mistige dag in november

Over de A15 rijden we met een gangetje van 130 – ja, nu mag het nog! – richting het oosten van het land. Op weg naar het schitterende Berg & Dal.

Samenspel, een mysterie?

Zo, overpeinzend na een geweldig zomermiddagconcert als Duo Virtuoso in Woudenberg, probeer ik mijn gedachten eens onder woorden te brengen.... Read More

Concerten

There are no upcoming events at this time

Samen muziek maken is altijd mooier dan alleen. Het is altijd heel bijzonder als zonder woorden, gevoelens samensmelten tijdens het musiceren. En dit gebeurt, bij Duo Virtuoso.

Mark

Muziek is een gave, muziek is mijn passie. Maar wat heb je aan een passie als je deze niet kunt delen? Geweldig om als duo zo van deze gave te kunnen genieten. Want… gedeelde vreugde is dubbele vreugde!

Reinier

Facebook

Ons laatste bericht

Volg ons
10 months ago
Tschaikowsky: 1. Sinfonie (»Winterträume«) ∙ hr-Sinfonieorchester ∙ Paavo Järvi

Terwijl we heerlijk genieten van de zomerse temperaturen, dromen wij soms ook al wel weer van de winter. Bijvoorbeeld aan de hand van deze heerlijke muziek van Tchaikovsky. Luister en huiver!
Het ... See more

I. Allegro tranquillo ∙ II. Adagio cantabile ma non tanto ∙ III. Scherzo. Allegro scherzando giocoso ∙ IV. Finale. Andante lugubre - Allegro moderato - Alleg...