Bekijk YouTube-concerten vanuit Dordrecht

Het voorjaar van dit jaar, 2020, zette ons helaas voor het blok: in verband met de corona crisis moesten wij het concert met violiste Alisa van Dijk op 28 maart helaas afzeggen. Heel erg jammer, maar we zijn gelukkig nog gezond! We leven mee met allen die het nog veel heftiger zijn getroffen door deze crisis.

Toch zijn we niet bij de pakken neer gaan zitten: we hebben het concert opgenomen op video en op ons YouTube-kanaal geplaatst. Bekijk hieronder daarom het concert (met werken van o.a. Beethoven, Guilmant en Sibelius) terug.

Een week eerder zonden we vanuit de Augustijnerkerk in Dordrecht – nog zo’n pareltje in de Drechtstreek – een programma met geestelijke muziek uit met zangeressen Tenira Sturm en Marijke Brandwijk. Bekijk dát programma met bemoedigende liederen hieronder.

We hopen dat u en jij, in deze moeilijk tijd, steun vindt aan de muziek!