Live Vriendenconcert vanuit Geervliet

Na het succes van het vorige Vriendenconcert vanuit Dordrecht en het concert met Alisa van Dijk organiseren we in de komende tijd weer een aantal concertuitzendingen.

Op zaterdag 29 mei 2020 zenden we om 20.00 uur via ons YouTube-kanaal de eerste uitzending uit van een tweeluik rondom het thema ‘Storm en stilte, redding en hoop‘. Opnieuw een vriendenconcert voor jong en oud! Naast de zangeressen Tenira Sturm en Marijke Brandwijk, werkten dit keer ook panfluitist Gerco Brouwer en slagwerker Jaap Klootwijk mee. Het tweede deel van het tweeluik wordt uitgezonden op 13 juni 2020.

Het eerste concert gaat zaterdagavond 29 mei 20:00 uur online via deze link https://youtu.be/Tqy9AnyMhi0

Bekijk hieronder vast een voorproefje!

Meine Zeit steht in deinen Händen.