Samen in actie voor het harmonium!

Ja, het is echt zo! Samen met u en jou willen we proberen om het harmonium – een zeer populair concertinstrument in de 19e en 20e eeuw – weer bekend te maken bij een breed publiek, onder jong én oud! Onze missie: nieuwe klanken halen uit een (bijna) vergeten instrument. Wij starten daarom een heel mooi project, getiteld ‘Endless Expression’.

Crowdfunding

Voor dit project zijn we grotendeels afhankelijk van donaties. Via Voordekunst, een platform voor projecten in de kunst en cultuursector, kunt u ons steunen. We zouden dat ontzettend fijn vinden! U kunt daar een mooie tegenprestatie (zoals een unieke CD, concerttickets of zelfs een Duo Virtuoso muziekles of privéconcert) voor terugkrijgen. Alvast hartelijk dank!

Wat gaan we doen?

Dit jaar en daarna willen we o.a.:

  • een authentiek Debain-harmonium (1867) bemachtigen
  • allerlei muziek spelen, uitgeven en opnemen (met audio én video); niet alleen origineel harmonium/piano repertoire (dat ook), maar ook totaal andere stijlen muziek (van barok tot jazz, van kinderliedjes tot Joh. de Heer-liederen)
  • concerten geven op hele bijzondere (buiten)locaties
  • een interactieve website lanceren met informatie en video’s over het harmonium
  • evenementen organiseren om het harmonium meer bekendheid te geven
  • en nog veel meer…

Gaat u mee op avontuur?

We hopen samen een gaaf project neer te kunnen zetten, en veel Nederlanders te kunnen verrassen met de prachtige klank van het harmonium.

Met uw hulp, kunnen we het gaan realiseren. Al kunt u maar een tientje missen, wij zijn er enorm mee geholpen.