Blog

Blog 1 – Welkom op onze website!

Met gepaste trots en veel innerlijke vreugde presenteren wij aan jullie onze website. We vonden het weleens tijd worden, trouwens. ? Op deze website vind je niet alleen informatie over ons, onze concerten en onze cd’s, maar we bloggen ook! We kijken vooruit op concerten, geven onze persoonlijke visie over de muziek die we spelen, en geven een kijkje achter de schermen.

In deze eerste blog lees je hoe deze website tot stand is gekomen.

Stap 1: Een knagend gevoel

In de afgelopen jaren zijn we heel druk geweest met muziek, muziek en nog eens muziek. Dat hebben jullie gemerkt. We zijn blij dat we zoveel mooie muziek met onze luisteraars hebben mogen delen op onze concerten en cd’s. Maar… getuige het nog steeds groeiend aantal volgers op Facebook, was ook aandacht aan online kanalen geen weggegooide tijd. We zijn gestart met Facebook, later kwam daar YouTube bij. Maar toch, er knaagde iets aan ons: we wilden ook écht een website.

Stap 2: Veel geprobeerd, zonder resultaat (snel doorlezen!)

En sinds toen was de website in de afgelopen jaren een vast speerpunt op onze agenda’s. Elke keer probeerden we wat anders. We lieten iemand een opzet maken (zonder resultaat), we hebben het zelf geprobeerd (zonder resultaat), we hebben al onze vrienden uit de kast gehaald (zonder resultaat), maar nog steeds bleef die website maar in het beginstadium steken.

Dat waren op een gegeven moment MEER DAN ZAT!

Stap 3:

Daarom hebben we de stoute schoenen aangetrokken zijn we afgelopen najaar op een herfstavond lekker koffie gaan drinken met websitebouwer Renate Kievit. Na een avondje brainstormen, ideeën uitwisselen en wensenlijstjes vergelijken kwam er een vruchtbaar plan: Renate zou de website gaan bouwen, de leiding nemen en ervoor zorgen dat de website er voor eens en voor altijd zou komen! En dat is gelukt! In de afgelopen tijd heeft zij hier met ‘vrouw en macht’ aan gewerkt. En het resultaat mag er absoluut zijn.

Kijk rustig rond op onze website. We zijn heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Uiteraard zal de website continu worden bijgewerkt en zullen er nog veel nieuwe dingen op gaan verschijnen.

Missen jullie iets op de website of heb jullie een andere vraag of opmerking? Ga dan naar Contact op benader ons via Facebook.

Muzikale groet’n

Mark & Reinier