Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wedding Inspiration Concert

11 mei 2019 van 20:00 - 22:00

Op zaterdag 11 mei organiseren Duo Virtuoso en Speksnijder Bruid & Bruidegom een absoluut uniek concert in de schitterende Sint-Jan’s kerk te Gouda. Tijdens dit benefietconcert voor één van de projecten van Kerk in Actie kunt u genieten van zeer geliefde bruiloftsmuziek die wereldwijd favoriet is, in combinatie met een sfeervolle modeshow.

Musici

Het afwisselende muzikale programma wordt verzorgd door:
o Duo Virtuoso, orgel en piano
o Jaap Klootwijk, slagwerk
o Rianne Schoemaker, trompet
o Ivo van Gennip, trompet
o Ruña ‘t Hart, viool
o Kalle de Bie, cello

Wat het concert zeer bijzonder maakt is het feit dat Speksnijder Bruid & Bruidegom gedurende het concert een grote diversiteit aan bruidsmode zal tonen. Zonder dat de bruidskleding omschreven zal worden tijdens het concert draagt deze echter absoluut bij aan een zeer bijzondere sfeer tijdens het concert.

Sint Jan Gouda

Het concert vindt plaats op een unieke locatie: de langste kerk van Nederland, de Sint-Jan te Gouda. Geniet tijdens de muziek van de prachtige ambiance in de kerk, de gebrandschilderde ramen en de adembenemende akoestiek.

Kaarten

Kosten: Volwassenen 10,00 (aan de deur 12,50) kinderen t/m 12 jaar: 2,50 (aan de deur 5,00) Gezinskaart 25,00 euro (aan de deur 32,50). Bestel kaarten via https://www.korenindekerk.nl/instrumentaal/bijzonder-bruiloftsconcert-van-duo-virtuoso-friends-in-gouda

Programma

Op het programma staat bruiloftsmuziek van alle tijden en plaatsen. Zo klinkt uiteraard de Wedding March, maar ook muziek van Rimsky-Korsakov en Mozart, geliefde ‘receptiemuziek’ en het wereldberoemde Adios Nonino (gespeeld op de bruiloft van Willem Alexander en Maxima). Het programma is bij uitstek geschikt voor koppels die al getrouwd zijn of nog willen gaan trouwen en zit vol verrassingen. Speciaal voor dit concert heeft het duo nieuwe arrangementen gemaakt. Jong en oud zijn dus van harte welkom!

Locatie

Sint Janskerk Gouda
Achter de Kerk 2
Gouda, Zuid-Holland 2801 JW Nederland
+ Google Maps