Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Traditioneel Nieuwjaarsconcert (online) mét CD-presentatie!

23 januari 2021 van 19:30 - 21:00

Het is flink anders dan we hadden verwacht, maar de jubileumeditie van het nieuwjaarsconcert gaat door! Bij deze jubileumeditie werken we weer samen met het Koperkwintet Aalburg, graag geziene gasten op het concert.

Het concert is rechtstreeks te volgen via de onderstaande link:

Programma

Het programma is een interessante mix van klassieke muziek en brass-repertoire in unieke instrumentcombinaties. Reinier en Mark bespelen beide orgels van de Catherijnekerk en de vleugel. Tijdens het concert presenteert het duo ook een aantal unieke inkijkjes in de samenwerking van de Duo Virtuoso in de afgelopen jaren.

CD-presentatie

Tijdens het concert wordt een live-cd met opnames van de nieuwjaarsconcerten van 2018, 2019 en 2020 gepresenteerd. Een heerlijke mix van klassieke en licht-populair repertoire met een keur aan topmusici. Een absolute aanrader. Alvast inschrijven voor deze cd? Stuur dan een mailtje naar duovirtuoso@gmail.com.

Sponsor: Verheij Integrale groenzorg

De hoofdsponsor van het concert is Verheij Integrale groenzorg. Het groenbedrijf uit Sliedrecht lanceerde recent een nieuwe vakschool: www.vakschoolverheij.nl. Neem gerust een kijkje!

Gegevens

Datum:
23 januari 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Grote Kerk Heusden
Burchtstraat 2, Heusden
Heusden, Noord-Brabant 5256 EB
+ Google Maps