Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Traditioneel Nieuwjaarsconcert 2020 ‘Berg & Dal’

25 januari 2020 van 19:30 - 21:30

€7.50

Het negende nieuwjaarsconcert van Duo Virtuoso in Heusden staat in het teken van het uitdagende thema ‘Berg & Dal’. Ga opgewekt en geïnspireerd het nieuwe jaar in!

Bestel hier uw tickets!

Medewerking wordt verleend door:
Mirjam Hardenbol, fluit
Koperkwintet Wijk en Aalburg o.l.v. René van Tilborg
Jaap Klootwijk, slagwerk

Tijdens het nieuwjaarsconcert 2020 duiken we met orgel, piano, koperblazers, fluit en slagwerk in dit veelzijdige thema. We nemen u mee naar grillige bergen en diepe dalen, maar bezoeken ook alpenweides en schattige bergdorpjes. We luisteren naar rinkelende koebellen en klauterende steenbokken. We vangen hoorngeschal op in de Schotse Hooglanden en maken een muzikale pittoreske treinrit langs ontspringende bergstroompjes en kolkende rivieren in Zwitserland. Maar we kijken ook naar de figuurlijke kant van het thema. Ook zo kan je je op een berg of in een dal bevinden. In de liefde bijvoorbeeld. Dat alles, en meer maken we mee tijdens het nieuwjaarsconcert!

Tijdens het nieuwjaarsconcert kunt u dit jaar zelf écht actief meedoen! Daarnaast is er nog een gastoptreden van een heel uniek instrument uit de Alpen, dat u zelf ook kunt proberen!

Wilt u een plaats reserveren in de kerk?

Bestel hier uw tickets voor het concert!

Gegevens

Datum:
25 januari 2020
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€7.50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Sint-Catharinakerk
Burchtstraat 2
Heusden, 5256 EB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie