Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsconcert 2024 | Duo Virtuoso & Het Roder Jongenskoor

27 januari van 19:30 - 21:30

€5.00 – €15.00
Nieuwjaarsconcert 2024 Duo Virtuoso

Op 27 januari 2024 is de volgende editie van het Traditioneel Nieuwjaarsconcert van Duo Virtuoso.

Tijdens deze editie van het Traditionele Nieuwsjaarsconcert werkt Duo Virtuoso samen met het Roder Jongenskoor. Korver en Brandwijk begeleiden het koor op orgels, piano en harmonium, maar brengen samen ook instrumentale intermezzi.

Op het programma staat uiteraard veel muziek uit de Engelse koortraditie. Daarnaast maken de mannen en jongens ook uitstapjes naar andere stijlen. Zo staat ook die Zauberflöte van Mozart en lichte muziek op het programma. Duo Virtuoso speelt onder andere de spectaculaire verklanking van de planeet ‘Mars’ uit ‘The Planets’ van Gustav Holst.

Duo Virtuoso

Duo Virtuoso, bestaande uit twee bevlogen musici, brengt een unieke samensmelting van emotie en vakmanschap. Met een veelzijdig repertoire, variërend van klassiek tot eigentijds, weten ze met hun harmonieuze samenspel te boeien. Het duo biedt een toegankelijke, maar verfijnde luisterervaring, waarbij technische bekwaamheid hand in hand gaat met expressiviteit. Duo Virtuoso is een bron van inspiratie voor liefhebbers van hoogstaande muziek, en hun optredens belichamen de kunst van subtiel samenspel.

Duo Virtuoso NJC 2024 Heusden

Het Roder Jongenskoor

Opgericht in 1985, straalt het Roder Jongenskoor onder leiding van de jonge dirigent Jaap de Kok de Engelse koortraditie uit. Dit koor, met zijn nadruk op individuele stemkwaliteit, weet met een bewonderenswaardige aanpak het hoogstaande niveau van Engelse jongenskoren te evenaren. Ze hebben bijgedragen aan indrukwekkende uitvoeringen zoals de Matthaüs Passion van Bach, het War Requiem en de Spring Symphony van Britten. Jongenssolisten schitteren regelmatig in stukken als ‘Die Zäuberflöte’ van Mozart en het Requiem van Fauré. Het koor, dat ook internationaal opereert, werd in 2002 door The Federation of European Choirs benoemd tot cultureel ambassadeur van de Europese Unie in Nederland. Het koor zong afgelopen zomer in St. Paul’s Cathedral in Londen.

Kinderen tot 12 jaar slechts €5,-! 

 

 

 

Nieuwjaarsconcert 2024 Duo Virtuoso

Nieuwjaarsconcert 2024 Duo Virtuoso

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
27 januari
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€5.00 – €15.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Duo Virtuoso
Telefoon
06-42234542
E-mail
info@duovirtuoso.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Grote Kerk Heusden
Burchtstraat 2, Heusden
Heusden, Noord-Brabant 5256 EB
+ Google Maps